Sunday, August 1, 2010

:: hujung minggu ::

this week adalah sangat happy.. im spending some time for good dinner, swimming and jakuzi.. spending more money for shoping.. whooooohh... shupping mmg laa the best therapy for ppl like me.. -_-"  .. bought new pair of shoe (again) , sandal i love this sandal, sangat cool wif leopard print (berharap dapat jalan dengan cepat seperti leoprd too -_-"..   ), and 4 more piece of new dress and blouse. suka.. suka.. i was acctually looking for kain ela for a new cheongsam, but no design yg cun.. semua print design baju raya.. haihh.. this week again beli durian.. but seems like me dah mula muak on it.. malam tadi mamam and the whole nite tak buleh sleep even aircond dah on paling low.. nasib baik ada li manggo, so tonite can eat maggo pula..
hummm... other story pula.. me decide to put a fullstop on relation wif some1 after a month of trying to fixed and understand him.. kira kekasih gelap laa ni.. humm.. apa pun, if u at my place if a guy (a malay guy), said to u, "tak payah laa hantaran-hantaran ni, membazir" memang laa kena reject ok.. then boleh lagi said "if kawen tak payah laa buat kenduri" ... hurhh.. kau ingat me anak patung ke apa? tak ada mak bapak.. nak kata me mata duitan kata laa.. i dunt mind either sebab if awal-awal lagi dh cakap macam ni, nampak sangat laa u bukan seorang yang bertanggung jawab..
then mesti ada punya laa mulut-mulut kepoh yang akan tanya "eh kau masih lagi dengan budak singh tu?" yup.. masih lagi.. jawapan ni also ditujukan wat my mak kat kampung (for sure she will asking me after c my fb profile pic).. lebih baik laa me focus wif him dari membazir masa dengan manusia sebangsa tapi tak faham bahasa ni.. ok after this jangan tanya lgi to me, kawan dengan siapa ok.. and yang juga rasa her bf gatal wif me, or me kacau her bf, ni hah me dah letak pic of my darling.. (at my fb) ...
humm.. tinggal lagi 3 hari before mula "bertugas".. -_-"  .. berharap everything will b fine..


sandal leopard itu

3 comments:

  1. en nukilan memang me mahu power from leopard supaya buleh jalan dengan cepat-cepat...

    ReplyDelete