Tuesday, June 29, 2010

:: -_-" ::

weee.. today me ada test kat tiong bharu exam centre.. hummmm.. semangat datang kemain awal! 1 jam awal tu.. then ingat leh masuk campus ke g cafeteria ke lunch, sekali kena tahan daa ngn pak guard.. so pic ni adalah ilham me semasa me dok melangut selama sejam tepi luar exam center td.. sambil kira berapa banyak daun jatuh, berapa banyak kereta lalu.... -_-"... hummmm... dah laa tengah kalut kn dengan prob, tiba-tiba today ada pulak iq test! haduiiiiiiiiii.... sebaik iq mahupun akal masih ditahap waras!.. nothing laa yang nk dikatakn tentang exam ni.. hummmm.. buleh je buat td.. result 2 minggu baru keluar.. cepat-cepat lah habis semua class and exam nih! mahu mula kerja and dapat gaji supaya buleh shupping dengan suka hati tanpa membuat kira-kira! (raya tinggal 2 bulan je nih!)... today rasa penat sangat! mayb tito lewat then mangun awal kut.. hummmm..

2 comments:

  1. Moga-moga mendapat keputusan peperiksaan yang cemerlang, Yuki. You orang Singapura ke?

    ReplyDelete
  2. belajar and kerja di spore.

    ReplyDelete